Skip to main content

Mail: Groeten uit de plas

By March 26, 2017postcard, writing
postcard - groeten uit de plas
postcard - groeten uit de plas

Aan: Mijn ouders.

Waar was ik? Ja ik heb me hetzelfde afgevraagt. Verloren in de wilde natuur van Nederland. Ik wist niet dat het bestond. Wilde natuur in Nederland. Met mijn, bij Action aangeschafte, tent ergens in het Groningse groen beland en lastig weg te komen. Tent was trouwens nog in de aanbieding ook. €20,-, 2000 centen voor een tent. Ik zou verwachten dat er iemand is ontslagen na deze idiote rekenaarij. Tenzij de prijs is wat het is, dan liggen er een paar uitgemergelde kinderen ergens in een donkere fabriekshal op deze planeet. Hoe het ook zij, ik heb er niet minder onder geleden. Hallo trouwens makers van mij. Ben dus weer terug beland daar waar de postbode blij is met zuks als een postkaartje. Hoe abstract ook, ik vond het mijn gevoelens wel mooi verwoorden. 3 weken in een lekke tent is niet wat ik me van onze campeer tripjes kan herinneren. Vaders in z’n zwembroek geulen graven om de tent, dat wel. Die geulen hielden ons droog. De gleuf die ik met mijn caligrafie handjes had uit gegraven bleek meer te werken als een soort van ijzeren gordijn. De plas die zich vanuit het epi centrum van mijn tent liet ontstaan groeide gestaag en de gleuf hield het zwembad nog wat langer bij elkaar. Het kan niet altijd meezitten. Ik kuch me terloops wel een zure chinees bij elkaar. Had gedacht dat het zien van al die Rambo films en Macguyver-achtige series toch een ietwat daadkrachtiger resultaat hadden opgeleverd dan 3 weken in een plas zitten met mijn potjes en pannetjes. Nee wilde natuur, camperen, Action, ik denk het is voor anderen. xm

Mail is a collaboration between my dear friend Wendy Lambers who sends a photograph and my response to it presented as a postcard written to my parents.